Vytvorené odpovede vo fóre

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevkov
  • odpovedá na: Pomôžte mi prosím #4535

    pilgrim93
    Účastník (Participant)

    Ahoj, ja som hral 10 rokov bez toho, aby to niekto o mne vedel, prehral som 10 rocnu vyplatu + narobil si dlhy, tiez som zil s tym, ze ja to vyhrám naspäť, lebo som nechcel, aby sa to prevalilo a dozvedela sa o tom moja rodina, toho som sa najviac bál a to bol aj jeden z hlavnych dovodov preco som nevedel prestat. Nakoniec som bol uz na tom tak zle, ze som bol v jeden moment prinuteny im to povedat, lebo som uz nevedel splacat svoje dlhy, tak som ich musel poziadat o pomoc a priznat sa im, co bola pre mna najtazsia vec v zivote. Povedal som im vsetko a bol som pripraveny na vsetko, ale pomohli mi s tym, ze sa pojdem liecit. Suhlasil som a velmi mi odhlahlo, ze paradoxne vec ktorej som sa najviac bal, mi nakoniec najviac pomohla. Uz nemusim nic pred nikym skryvat, klamat, zavádzať… Vie o tebe tvoja rodina celu pravdu?
    Liecim sa ambulantne asi 3. mesiac a zazivam velmi stastne obdobie zivota po dlhych rokoch mojej zavislosti… Kludne mi napis na mail, mozme pokecat..

    pilgrim93@zoznam.sk

    odpovedá na: Hľadám mentora #4484

    pilgrim93
    Účastník (Participant)

    cau, kludne mi napis, chces.. mozme pokecat.. pilgrim93@zoznam.sk

    odpovedá na: Pomoc #4483

    pilgrim93
    Účastník (Participant)

    Lila36, priznal som sa nakoniec rodine, aj napriek tomu, ze som si myslel, ze to nikdy nedokazem a bola to pre mna najtazsia vec v zivote, ale povedal som si, ze chcem byt pravdivy clovek, tak som prisiel za otcom a povedal mu o svojom hrani… momentalne nehram asi 5 mesiacov, mam 2 prace a mesačne splacam dlhy… poslednu splatku mam v novembri 2023.. cize sa mi to krati a ja sa na to uz tesim, ze budem moct zacat odznova.. ty si na tom ako?

    odpovedá na: Pomoc #4482

    pilgrim93
    Účastník (Participant)

    katinka, nehram uz asi 5 mesiacov, podarilo sa mi to tak, ze som sa priznal rodine a dobrovolne som sa nechal zapisat do registra vylucenych osob z hrania hazardnych hier, cize ajkeby som chcel hrat, tak nemozem lebo som vsade blokovany… neviem ci by som to bez toho dal, asi nie

    odpovedá na: Zaciatok konca . #4390

    pilgrim93
    Účastník (Participant)

    Zdravím Ľuboš, čítal som si tvoj príbeh a zaujíma ma ako si na tom teraz? Ako sa ti darí? Mohol by si sa mi ozvať na pilgrim93@zoznam.sk ? Som tiež hráč, čo má v pláne s tým skončiť. Teraz už naozaj. Som na to, ale sám, tak neviem či to dám. Neviem ako je to možné, ale napriek mojim veľkým finančným stratám o mne v podstate nikto z mojho okolia nevie, že som gambler. Myslel som, že by sme si mohli vymeniť občas pár správ a sledovať, kontrolovať či podporovať sa navzájom. Teda ak chceš, sa ozvi. Budem rád.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
Načítava sa…