Pomôžte mi prosím

Domov Fórum Som hráč a hľadám pomoc Pomôžte mi prosím

Táto téma obsahuje 1 odpoveď, má 2 hlasy, a bola naposledy aktualizovaná používateľom  pilgrim93 Pred 1 mesiacom, 3 týždňami.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevkov
  • #4533

    Bebe
    Účastník (Participant)

    Som gamblerka, aj keď som sa dlho priznala. Mám 29 rokov, a obrovské dlhy (cca 30000€), ktoré čoraz ťažšie splacam. Nechcem už hrať, ale stále mám pocit, že musím získať prehrané peniaze naspäť, aby sa mi konečne uľavilo. Prosím, pomôžte mi, nechcem byť taká…

    #4535

    pilgrim93
    Účastník (Participant)

    Ahoj, ja som hral 10 rokov bez toho, aby to niekto o mne vedel, prehral som 10 rocnu vyplatu + narobil si dlhy, tiez som zil s tym, ze ja to vyhrám naspäť, lebo som nechcel, aby sa to prevalilo a dozvedela sa o tom moja rodina, toho som sa najviac bál a to bol aj jeden z hlavnych dovodov preco som nevedel prestat. Nakoniec som bol uz na tom tak zle, ze som bol v jeden moment prinuteny im to povedat, lebo som uz nevedel splacat svoje dlhy, tak som ich musel poziadat o pomoc a priznat sa im, co bola pre mna najtazsia vec v zivote. Povedal som im vsetko a bol som pripraveny na vsetko, ale pomohli mi s tym, ze sa pojdem liecit. Suhlasil som a velmi mi odhlahlo, ze paradoxne vec ktorej som sa najviac bal, mi nakoniec najviac pomohla. Uz nemusim nic pred nikym skryvat, klamat, zavádzať… Vie o tebe tvoja rodina celu pravdu?
    Liecim sa ambulantne asi 3. mesiac a zazivam velmi stastne obdobie zivota po dlhych rokoch mojej zavislosti… Kludne mi napis na mail, mozme pokecat..

    pilgrim93@zoznam.sk

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)

Na odpovedanie na túto tému musíte byť prihlásený.

Načítava sa…