Pomôžte mi prosím

Domov Fórum Som hráč a hľadám pomoc Pomôžte mi prosím

Táto téma obsahuje 2 odpovedí, má 2 hlasy, a bola naposledy aktualizovaná používateľom  Bebe Pred 5 mesiacmi, 1 týždňom.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevkov

Bebe
    Účastník (Participant)

Som gamblerka, aj keď som sa dlho priznala. Mám 29 rokov, a obrovské dlhy (cca 30000€), ktoré čoraz ťažšie splacam. Nechcem už hrať, ale stále mám pocit, že musím získať prehrané peniaze naspäť, aby sa mi konečne uľavilo. Prosím, pomôžte mi, nechcem byť taká…

pilgrim93
    Účastník (Participant)

Ahoj, ja som hral 10 rokov bez toho, aby to niekto o mne vedel, prehral som 10 rocnu vyplatu + narobil si dlhy, tiez som zil s tym, ze ja to vyhrám naspäť, lebo som nechcel, aby sa to prevalilo a dozvedela sa o tom moja rodina, toho som sa najviac bál a to bol aj jeden z hlavnych dovodov preco som nevedel prestat. Nakoniec som bol uz na tom tak zle, ze som bol v jeden moment prinuteny im to povedat, lebo som uz nevedel splacat svoje dlhy, tak som ich musel poziadat o pomoc a priznat sa im, co bola pre mna najtazsia vec v zivote. Povedal som im vsetko a bol som pripraveny na vsetko, ale pomohli mi s tym, ze sa pojdem liecit. Suhlasil som a velmi mi odhlahlo, ze paradoxne vec ktorej som sa najviac bal, mi nakoniec najviac pomohla. Uz nemusim nic pred nikym skryvat, klamat, zavádzať… Vie o tebe tvoja rodina celu pravdu?
    Liecim sa ambulantne asi 3. mesiac a zazivam velmi stastne obdobie zivota po dlhych rokoch mojej zavislosti… Kludne mi napis na mail, mozme pokecat..

pilgrim93@zoznam.sk

Bebe
    Účastník (Participant)

Takže rodičia už vedia o všetkom, budúci týždeň ma čaká prvé sedenie so psychiatrom. Strašne sa toho bojím, nebola som nikdy na takom sedení, vôbec neviem ako také sedenie/vyšetrenie prebieha, a nechcem aby ma psychiater vypísal na PN, aj keď rodičia trvajú na tom (mám 30 r.). Ja musím proste chodiť do práce, znie to možno smiešne, ale tam sa cítim dobre, mám rada svoju prácu, kolegov, jedine tá práca ma napĺňa momentálne…. Viem, že rodičia mi len chcú pomôcť, naozaj stoja pri mne a snažia sa aj oni, aj ja. Ale chcú sa porozprávať aj s lekárom, a to sa mi už nepáči. Bojím sa že sa nebudem vedieť otvorene hovoriť s lekárom, keď tam budú aj oni. Nemám už tajnosti pred nimi, ale chcú aby som bola úprimná k lekárovi, a kvôli tomu chcú tam byť aj oni. Takže neviem… skratka sa bojím. Do teraz som bývala sama, a bolo mi fajn, ale teraz sa sťahujem k mame, nebudem mať žiadne súkromie. Taký mám pocit, že môj život už nemá vôbec žiadny zmysel. A za to môžem len ja sama… Strašne sa hanbím že som takáto, chcem sa z toho dostať čím skôr, ale nechcem všetko stratiť, čo som mala.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)

Na odpovedanie na túto tému musíte byť prihlásený.

Načítava sa…