Vytvorené odpovede vo fóre

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevkov
  • odpovedá na: Môj priateľ gembler #4102

    Dina
    Účastník (Participant)

    Urcite nelutovar, ani ultimata. Treba byt razna, ukoncit vztah a ak sa spamata mozete sa vratit k sebe.

    odpovedá na: Môj priateľ gembler #4100

    Dina
    Účastník (Participant)

    Ahoj, ako dlho hra? A co hra? Ja si myslim, ze si musi v prvom rade chciet dat pomoct a uvedomit si ze ma problem? Kolko poprehraval?

    odpovedá na: Niesom si istá , či je gambler #4040

    Dina
    Účastník (Participant)

    Michaela, som na tom podobne, mame babatko a partner hral a mozno dalej hra. Odisiel aby nebol pod kontrolou. Pracuje v zahr.. Kratko si ho poznala. Ak chces posli mi Tvoj mail.

    odpovedá na: priateľ je hráč #4023

    Dina
    Účastník (Participant)

    Alfinka, som v podobnej situácii. Môj priateľ prehral v tipovaní zápasov veľmi vela peňazí. Klamal a teraz pracuje v zahraničí. Nie som si istá ako to bude prebiehať, či nebude znovu tipovať ked nebude pod kontrolou. A možno aj práve preto odišiel. Pán Michal, čo si myslíte, ak niekto hral 5-6 rokov(tipovanie+fin. burza) všetko cez internet, dokáže prestart ak odcestuje do zahraničia pracovať a nebude mať kontrolu nad sebou? Alfinka, aj ja som zo Záp. Slovenska. &môj priateľ k lekárovi nechce ísť, tvrdí, že nie je chorý a že už vôbec nie je závislý. Prehral cca 45 000 eur.


    Dina
    Účastník (Participant)

    Dakujem Kamilka, je to ako hovoríte, návyky z rodiny zohrávajú podstatnú rolu v živote dospelého človeka. Jeho teta mi povedala, že ich matka sa k nim správala asi tak, že všetko riešila krikom a bitkou, obaja synovia zatvorení vo svojich izbách kde si nosily len jedlo a sedeli celé dni, každú voľnú chvílu pri PC hrách. A potom výsledky sú takéto. Ľudia bez ambícií, ktorí aj počas dospelosti len pri pčítačoch sedia, vybudovaná závislosť už od detstva, ktorá sa zmenila zo závislosti na hre na závislosť na hazarde.

    MIchal, vela síl Vám prajem, bodaj by všetci závislí našli tú cestu, ktorú ste našli Vy a pochopili, že žiť s hazardodom ich vedie do záhuby a izolácie, strácajú rodiny a v neposlednom rade svoje zdravie. Teraz chce ísť môj partner pracovať do zahraničia, bojím sa, že preto, aby stihal splácať dlhy a asi aj preto, aby mohol aj nadalej gamblovať aj ked sľubuje, že s tým už prestal. Jednoducho si pravdepodobne potrebuje zvýšiť svoj príjem prácou v zahraničí, pretože jeho príjem tu mu už nepostačuje ak platí 3 úvery a má vyživovaciu povinnosť na dieťa. Veríte, že človek, ktorý prehral okolo 50 000€, prehráva už min 6 rokov,(ak nepočítam detstvo, kedy hral hry) dokáže prestat sám?


    Dina
    Účastník (Participant)

    čo sa týka času, tak je schopný predieť pri počítači pri tejto zábavke aj 8 hodín. Z práce sa ponáhľa pri počítač a tvrdí, že on musí ísť rýchlo zarábať a pritom tam prehráva. Nestretáva sa s priateľmi a ani s jeho rodinou. Ak sa aj stretnú tak vždy je to pri poháriku. So mnou trávi čas len doma, ísť niekde spolu(napr. divadlo) je podľa neho strata peňazí. Myslím si, že jeho rodina ho naučila takto žiť, nikde spolu nechodili, nikdy v živote neboli spolu na dovolenke, oni čas trávili zábavou doma u niektorého rodinného príslušníka, kde si vypili.


    Dina
    Účastník (Participant)

    Dakujem za odpoved a rady, ktoré sú pre mna cenné. Je obdivuhodné, že sa na základe Vašich skúseností snažíte pomáhať ľudom. Ako dlho Vám trvalo pochopiť, že mate naozaj problem s hazardom? Prečo to môj priatel nechce pochopiť? Alebo sa len tvári, že to nechápe? Aké je myslenie takto chorého človeka. Včera som mu navrhla, že budem pri nom stáť, ale že sa musí ísť liečiť. Povedal, že on musí pracovať atd atd… (výhovorky), ale aj v práci sa mu vlastne nepáči a najradšej by odtiaľ odišiel. Včera sa mi priznal k nasledovným prehrám, tým, že mi ukázal jeho účet v banke:
    – január: Finančná burza Ducaskopy 5000€, online hra Warcraft 63€
    marec 2017: finančná burza Ducaskopy 2000€
    apríl 2017: online tipovanie športových zápasov 300€, online hra Warcraft 140€, finančná burza Ducaskopy 1900€

    spolu len za tento rok je to okolo 10000€! Ako môže tvrdiť, že nemá problem s hazardom, ak zarobí oveľa oveľa menej. Požičiava si peniaze v bankách a možno neskôr začne v nebankovkách. Včera sľúbil, že s tým prestal, nie je možné mu veriť, ak to povedal už 6krát odkedy ho poznám?

    Viem o tom, že chodí aj podávať športku, povie, že síce len za 1€, ale neverím, nedá sa mu veriť. Ak povie, že prehral 100, tak v skutočnosti gambler prehral oveľa viac.

    Máme spolu dieťa a preto mi stojí za to pomôcť mu, aby naše dieťa poznalo svojho otca. To dieťa mu môže do života dať toľko krásneho, a on si myslí, že to tak bude aj ked bude choro prepadať gamblerstvu. Ako rozmýšla gambler? čo môže urobiť osoba ako ja, ktorá s ním žije aby ho prinútila liečiť sa a uvedomiť si čo spôsbuje?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
Načítava sa…