Som 8 rokov hráč

Domov Fórum Som hráč a hľadám pomoc Som 8 rokov hráč

Táto téma obsahuje 3 odpovedí, má 2 hlasy, a bola naposledy aktualizovaná používateľom  Michal Moravek Pred 5 rokmi, 11 mesiacmi.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevkov
  • #4117

    Damianus535
    Účastník (Participant)

    Volám sa Damián Krúpa trpel som poruchou učenia a správania sa vo verejnosti ktorá viedla ku agresivite ktorá spôsobila práve hra keď som mal 10 rokov som začal neustále mať túžbu sťahovať hry som bol kvôli tomu agresívny som kazil počítače som rozvratil rodinu kvôli mne a teraz sa to zhoršilo kvôli tomu aby som si kúpil hru na počítač som sa rozhodol predať konzolu kvôli tomu lebo som zúfalí a chcem stále mať hru počítačovú či konzolovu celí život som agresívny na svoju rodinu nepočúvam nikoho kvôli hre kritizujem Boha a som tuční mám už 121Kg kvôli hre beriem lieky na mozog ale nepomáha to a rodina to nechce riešiť cez odbornú pomoc lebo ja už nechcem žiť tak teraz som spravil chybu som kvôli hrám poslal na úplne dno som ochotní kvôli hrám aj poslať vlastnú rodinu do hrobu kvôli môjmu správaniu. Chodím ku psychiatrom a hranie sa mi nejak tak potlačilo furt hrať ale stále sedím od rána do noci za PC a každí deň furt treba vykonať prácu doma som agresívny. Nemám čo už ďalej povedať ja som už dávno si život pokazil už v detstve preto potrebujem pomoc alebo nejaké rady lebo moja rodina sa mi snaží pomôcť ale márne

    #4119

    Michal Moravek
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň Damián,

    vzhľadom na to, že sa liečite ambulantne, tak Vaša liečba nie je efektívna a ako píšete, Vaše problémy naďalej pretrvávajú. Radi by sme Vám odporučili klinickú liečbu pre nelátkové závislosti, kde sa o Vás postarajú odborníci komplexne. Na Slovensku je týchto zariadení viacej, my Vám môžeme odporučiť Sanatóium AT v Bratislave alebo Fakultnú nemocnicu F.D.Roosvelta v Banskej Bystrici. Taktiež sa kedykoľvek môžete obrátiť na odorníkov z Centra pre liečbu drogových závislostí, ktorí sú k dispozícii na bezplatnej linke: 0800 800 900.
    Verím, že sa rozhodnete vyhľadať odbornú pomoc.

    #4120

    Damianus535
    Účastník (Participant)

    Ďakujem za radu ale táto závislosť čo mám snažím sa s ňou bojovať už som zažil aj nejaké pokroky keď idem do školy tak sa chovám normálne pokecam ako normálny človek a to isté aj v škole mám dobré známky a má majú radi ale keď prídem domov som úplne iní človek akokeby som svoju rodinu nenávidel vôbec a račej sedím u PC celé dny je to divne ale nechápem dakedy tomu možno je problém aj niekde v rodine alebo ja som ten problém

    #4124

    Michal Moravek
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň Damián,

    práve pre tieto pretrvávajúce problémy Vám odporúčame navštíviť odborníkov, ktorí Vám navrhnú a nastavia spôsob liečby a doliečovania tak, aby bola efektívna. Veríme, že vám pomôžu s Vašimi problémami.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)

Na odpovedanie na túto tému musíte byť prihlásený.

Načítava sa…