Prosim o pomoc.

Domov Fórum Som hráč a hľadám pomoc Prosim o pomoc.

Táto téma obsahuje 2 odpovedí, má 3 hlasy, a bola naposledy aktualizovaná používateľom  Michal Moravek Pred 5 rokmi, 9 mesiacmi.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevkov
  • #4135

    Olga
    Účastník (Participant)

    Moj priatel je hrac. Ma 30 rokov. 4 roky spolu bojujeme proti jeho hraniu. Hra uz od priblizne 17 rokov. Nehra kazdy den , niekedy nehra aj 2 mesiace a potom prehra za 2 dni celu vyplatu. Funguje to tak, ze mi väcsinou posle celu vyplatu a ja mu jeho peniaze strazim . Potom pride ale obdobie, kedy si mysli, ze to ma pod kontrolou, peniaze mi neposle a samozrejme ich prehra. Vtedy ho prosim aby mi vyplatu poslal ale neposle. Chce sa dat liecit. Momentalne je na tom psychicky velmi zle kedze hral. Prosim vas poradte nam kde ist v Bratislave , za akym doktorom kedze sa chce dat pokial to je mozne liecit ambulantne? Aka je sanca ze nebude musiet dlho na liecenie ambulantne cakat. Dakujem

    #4136

    PeterPu
    Účastník (Participant)

    Ahoj Olga. Neviem ti poradit ohladne doktorov v Blave ale myslím že treba sa objednat k psychiatrovi, aspon na začiatok. Ale v prvom rade musí chciet prestat priatel.
    Mal by sa oboznámit s pojmami ako craving, zmysel abstinencie, skúsit sa vyhýbat spúštačom a pochopit že my gembleri už nikdy v živote, ale fakt že nikdy nebudeme mat hru pod kontrolou. A čo hráva? Inak ja dnes 21 den bez hazardu a hned sa mi lepší život. Po 32 týždnoch. ked priatel vydrží nehrat aj 2 mesiace čo ho stiahne naspet?

    #4137

    Michal Moravek
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň Olga, hazardné hráčstvo sa nelieči ambulantne, ale klinickou liečbou, pretože je potrebné zmeniť osobnosť a hodnotový rebríček. To nie je len o návšteve psychológa alebo psychiatra. Musí chcieť niečo preto urobiť on sám. Sú rôzne skupiny, ale s tým nemám dobré skúsenosti pre začínajúcich. Rád by som Vám odporučil klinickú liečbu pre nelátkové závislosti v Sanatóium AT v Bratislave, kde sa o Vás postarajú odborníci komplexne. Taktiež sa kedykoľvek môžete obrátiť na odborníkov z Centra pre liečbu drogových závislostí, ktorí sú k dispozícii na bezplatnej linke: 0800 800 900.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)

Na odpovedanie na túto tému musíte byť prihlásený.

Načítava sa…