Dobrý den,môj otec už 17 rokov- čo sa narodila najstarsia sestra stále stávkuje v N*ke.Doma bere peniaze vsade kde vidí kradne nám detom z narodenín alebo usporenych na nejake veci,bere pôžičky a požičiava na každom kroku.Nebolo to asi nikdy takto strašne ako je to teraz.Moja mamina má všetko na sebe,je na invalidnom dôchodku.Snaží sa zo všetkých síl,len aby nič nechýbalo,minulý mesiac nám vypli internet keďze ho nemala z coho vyplatit,odpojili nam telefony ktore niesu stale zapojene.Domov chofia same pošty od vseliakých možných nebankoviek,uz to nieje o upozroneniach uz strhnú z uctu skoro všetko.On je pre peniaze schopný speaviť čokolvek,naozaj hoci čo.Ja aj ostatný ho máme radi,i ked vzdy je len za tabletom a mina a mina.Mamina je ním uz zmanipulovaná že po dlhšiom doslovne vyžobrávaní mu dá € .A ak nechce začne sa vyhrážať a hovoriť že nespravi to alebo ono.Uz som z tojo na nervy aj ja chytam velke úzkosti.Istý čas aj navstevoval v nitre nejakú ambulanciu,po čase vsak povedal ze tam nepojde.Chcem aby prestal,aj to budem vyzadovať,po tolkych rokoch si to zaslúžime.Chcem vas poprosiť o radu ako začať.