opat recidiva

Domov Fórum Som hráč a hľadám pomoc opat recidiva

Táto téma obsahuje 6 odpovede, má 3 hlasy, a bola naposledy aktualizovaná používateľom  Michal Moravek Pred 8 rokmi, 1 mesiacom.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevkov
  • #3617

    Juraj.K
    Účastník (Participant)

    Pred dvoma rokmi som bol na lieceni, zil som si svoj novy zivot a asi po roku a pol to na mna dolahlo a zacal som zase hrat. Viem, ze som zavisly a rodine som o tom ze zase hram nepovedal a hlavne sa bojim ich reakcii. Viem, ze som ich zase sklamal a bojim sa ake to bude mat nasledky. Naozaj chcem prestat, lebo som uz prehral dost vela penazi. Poradte mi co mam robit.

    #3625

    Michal Moravek
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň, doporučujem Vám ísť s pravdou von a riešiť to čo najskôr, liečenie je asi jediné riešenie ako to zastaviť. Určite to nebude pre Vás jednoduché a ani pre rodinu. Pri mojej recidíve som padol na úplné dno a jediná rodina ma podržala. Sám by som to určite nezvládol. Na to, aby som zastavil moje hranie bolo treba znova liečenie. Zmenilo sa tým veľa, ale rodina pri mne zostala. Bolo to ťažké pozrieť sa im do očí, hanbil som sa a mal som výčitky, ale teraz viem že som závislý gembler a pravda musí byť vždy vonku. Rodina je stále pri mne.

    #3626

    Juraj.K
    Účastník (Participant)

    Ahoj Michal, dakujem za odpoved. Stale sa neviem odhodlat k tomu, aby som sa priznal rodine. Bojim sa ake to bude mat nasledky a bojim sa aj toho, ze ma manzelka s dietatom opusti a ja to cele nezvladnem. Tak isto sa bojim aj toho, ako zareaguju rodicia, lebo predtym mi pomohli dostat sa z dlhov a ja som ich zase sklamal. Velmi sa za to hanbim. Ako na to vsetko zareagovala tvoja rodina, ked si padol na uplne dno?

    #3627

    Michal Moravek
    Účastník (Participant)

    Ahoj Juraj, moja rodina zostala pri mne aj keď po 8 rokoch abstinencie som ich sklamal a môžeme povedať že už mi nebudú asi nikdy v tomto veriť, ale máme naďalej krásny vzťah. Je lepšie keď zastavíš recidívu skôr a tak budú aj následky menšie. Ja som hral mesiac až sa to prevalilo a moja manželka si asi zažila peklo, lebo ma poznala ako abstinenta, ale zostala aj keď zo slovami ešte raz a koniec. Choď do toho čím skôr.

    #3630

    Slobodka
    Účastník (Participant)

    Michal,velmi pekne napisane.

    #3636

    Juraj.K
    Účastník (Participant)

    Ahoj MIchal, dakujem za odpoved. Dlho som premyslal, ze ako to svojej zene poviem, az kym neprisiel den, ked som zase prehral nie malu ciastku a moja zena to zistila sama… Strasne sa na mna nahneva a odstahovala sa odomna aj s dietatom. Neviem jej to vysvetlit, preco som do toho spadol a neviem ako zvladnem liecenie sam, pretoze rodicia mi uz asi tiez nepomozu.

    #3638

    Michal Moravek
    Účastník (Participant)

    Ahoj Juraj. To je podľa mňa úplne klasická reakcia človeka v tiesni a beznádeji. Musíš to začať sám riešiť a až potom uvidíš ako to bude. Keď to však nezvládneš ty tak to nezistíš. Rodina odpúšťa ale nezabúda a tvoja snaha tomu odpusteniu môže pomôcť. Tak skús nájsť silu a choď do riešenia svojej situácie. Pre seba a pre rodinu.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )

Na odpovedanie na túto tému musíte byť prihlásený.

Načítava sa…