Chcem bojovat

Domov Fórum Som hráč a hľadám pomoc Chcem bojovat

Táto téma obsahuje 4 odpovedí, má 3 hlasy, a bola naposledy aktualizovaná používateľom  Slobodka Pred 8 rokmi, 2 mesiacmi.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevkov
  • #3568

    rendly
    Účastník (Participant)

    Ahojte,
    mozno prave tu najdem pomoc, ktoru uz dlhsie potrebujem. Hravam dost casto, bud zajdem do kasina alebo si zahram na internete. Niekedy vyhram, ale vacsinou prehram. Tak sa stalo aj naposledy, prehral som 1800 eur, ktore som mohol vyuzit uplne inak… Mam priatelku, dobru pracu, vlastny byt, ale som nestastny z toho, ze stale hravam a vacsinou prehravam. Viem, ze tie peniaze by som mohol vyuzit uplne inak. Absolutne nikto ani len netusi a dari sa mi to dobre skryvat. Nehravam kazdy den, ale je to par krat do mesiaca a preto som si povedal, ze Vam tu napisem a mozno od Vas dostanem nejake rady alebo pomoc. Naozaj uz nechcem hrat a chcem s tym bojovat. Trapi ma aj to, ze k priatelke som vzdy uprimny, ale v tejto veci jej klamem.

    #3569

    Katroline
    Účastník (Participant)

    Ahoj Rendly,
    urcite s tym nebojuj sam, ale navstiv odbornikov na zavislost a zacni sa co najskor liecit, lebo to moze dopadnut zle. Podla mna by ti mohli pomoct aj navstevy anonymnych gemblerov alebo alkoholikov. Urcite ti pomozu aj ich zivotne pribehy a taktiez ich podpora.
    Prajem ti vela sil, ale ked chces, tak sa vsetko da.

    #3570

    rendly
    Účastník (Participant)

    Ahoj Katroline,
    zvazoval som aj navstevu odbornika, ale zatial sa snazim proti tomu bojovat sam…Snazim sa viac casu travit s priatelkou, stale vymyslam nejaky program, ale musim sa priznat odvtedy som si uz bol raz zahrat. Nehravam casto a neprehravam nejake velmi velke sumy. Zvazoval som, ze sa s tym zverim mojej priatelke, ale hanbim sa :/

    #3571

    Katroline
    Účastník (Participant)

    Ahoj Rendly,
    kedze si si bol medzitym zase zahrat a vazne chces proti hraniu bojovat, tak by si mal navstivit odbornikov, ktori ti poradia. Cim skor to urobis, tym lepsie pre teba.Ked sa zveris priatelka, tak si myslim, ze sa ti dost ulavi a urcite ti pomoze a bude tvojou oporou v tomto nelahkom boji. Viem o com pises, sice nemam skusenost s gamblerstvom, ale s inou zavislostou.

    #3629

    Slobodka
    Účastník (Participant)

    Rendly, pocula som, ze v Bystrici je skvely primar pan Nabelek..? Viem, ze to musi byt tazky krok ale sam si velakrat nepomozes..

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )

Na odpovedanie na túto tému musíte byť prihlásený.

Načítava sa…