Chcem prestat

Domov Fórum Som hráč a hľadám pomoc Chcem prestat

Táto téma obsahuje 12 odpovede, má 2 hlasy, a bola naposledy aktualizovaná používateľom  PeterPu Pred 5 rokmi, 10 mesiacmi.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Príspevkov
  • #4107

    PeterPu
    Účastník (Participant)

    Ahojte, volám sa Peter a mám problém s tipovaním. Tipujem odmaličkaasi od 14 rokov bola to záluba prehral vyhral, šlo o malé sumy.
    Jedného dna už som bol ženatý prišiel švagor s tým že by sme to nejakým systemom mohli využit a vyhrat. Tomu je asi 10 rokov. Nevyhrali sme ale prehrali.
    On prestal chválabohu ale ja som si nedal povedat. Stále tipovaním trávim viac času parkrat som prestal 10 den kritický a začal som nanovo.
    Zaujémavé je že nie som odkázany na výhru zarábam vcelku dobre a tak som nebral prehry tragicky. Pohyboval som sa okolo 500 eur ročne mínus. Posledný rok a pol to už ale nabralo na obrátkach a tak som prehral vyššie sumy. Chválabohu nepožičiavam si máme aj úspory nie extra velké ale slušné a ja už nechcem dalej hrat. Mám dobrú ženu 2 deti chcem sa venovat im zveladovat úspory nie ich ohrozovat.
    A tak som sa rozhodol prestat kvoli sebe svojej rodine.
    Vždy ma stiahlo to že mi bolo kvoli rodine lúto že som prehral peniaze a chcel som ich vyhrat, ale dnes už viem že je to nenávratne preč.
    Nechcem už sponzorovat SK chcem sponzorovat svoju rodinu chcem im venovat čas.
    Chcel by som si tu viest každodenný denník a budem velmi rád ak sa tu niekto prihovorí poradí ozve.
    Dakujem

    #4108

    PeterPu
    Účastník (Participant)

    Tak dnes moj 2 den bez tipovania noc bola kludná myšlienky o hraní sú samozrejme ale vytlačené z hlavy.
    Moja nejaká čast je velmi rada a nabudená že som sa rozhodol prestat . Cítim sa velmi dobre

    #4109

    Michal Moravek
    Účastník (Participant)

    Držím ti palce v tvojom uvedomení sa, ale rátaj s tým, že závislosť je dosť silná choroba a je ťažké prestať sám. Neviem, či o tom tvoja rodina vie, ale ak chceš naozaj prestať, tak už len to, že o tom vedia je veľká pomoc.

    #4110

    PeterPu
    Účastník (Participant)

    Ahoj, moja manželka vie o tom že som gembler, ona mi aj pomohla otvorit oči. Ale neviem či si plne uvedomuje že aký je to problem.
    Tým že sa nám vcelku darí nikdy som si nepožičiaval nevníma tak problém cez peniaze ako skor cez čas strávený na nete.
    Chcem sem pridat každý den že nehrám a viest si taky svoj denník, chcem dospiet k zmene zmýšlania, možno aj životného štýlu, chcem nielen prestat hrat a venovat sa rodine ale aj zmenit nápln svojho života, viac sa stretávat s známymi, byt komunikatívnejší venovat sa viac zálubám.

    #4111

    PeterPu
    Účastník (Participant)

    3 den bez tipovania.
    Dnešná noc bola zvláštna, snívalo sa mi že tipujem, aj som mal v tele ten istý pocit uspokojenia- myslím že sa to volá suchá recidíva.
    Inak sa le cítim dobre odhodlanejší viac ako zajtra, prišla výplata a som nadšený z toho že z nej neubudne SK ale naopak že ušetrím, hned sa mi den zdá kMichal nemohol by si napísat viac o sebe prečo si sa rozhodol prestat ako si to zvládol ako sa ti darí v súčasosti?

    #4112

    PeterPu
    Účastník (Participant)

    Ach jaj tie gramatické chyby som odhodlanejší ako včera a den sa sa mi zdá krajší. Inak som aj vnútorne kludnejší ked viem že nezabijem čas a peniaze v stávkovej

    #4113

    PeterPu
    Účastník (Participant)

    Tak dnes 4 den bez tipovania….noc kludná znovu sa mi snívalo o tipovaní ale dúfam že tie sny ustúpia. Inak sa cítim dobre pozerám filmy, hodne čítam o gemblingu, viac sa venujem rodine a užívam si pocit že bude všetko dobré

    #4114

    PeterPu
    Účastník (Participant)

    Dobré ráno, dnes 5 den bez tipovania. Noc bola ok, bez snov, včera tochu chut na hranie, myšlienky že dokážem hrat kontrolovane, ale to je blbost tak som myšlienky zahnal, chválabohu.

    #4115

    PeterPu
    Účastník (Participant)

    6 den bez tipovania a skúsenejší o múdrost že sa musém vyhýbat aj špor.novinám aby som si nesposobil craving

    #4116

    PeterPu
    Účastník (Participant)

    7 den bez tipovania

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )

Na odpovedanie na túto tému musíte byť prihlásený.

Načítava sa…