bojim sa, uz to dalej nevladzem

Domov Fórum Som hráč a hľadám pomoc bojim sa, uz to dalej nevladzem

Táto téma obsahuje 1 odpoveď, má 2 hlasy, a bola naposledy aktualizovaná používateľom  Michal Moravek Pred 7 rokmi, 8 mesiacmi.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevkov
  • #3833

    jano
    Účastník (Participant)

    Dobry den .

    prosim vas. niekto mi pomozte . nevidim ziadne vychodisko z mojej situacie. hram uz vyse 20 rokov.som patologicky hrac. myslel som si stale ze viem prestat sam od seba. a neslo to. uplne vsetko som prehral v zivote. doveru u rodiny,u priatelov,dobru pracu, priatelky a teraz to najdolezitejsie. prehravam aj malinkeho syna. nemam peniaze aby som ho navstivyl. srdce mi ide puknut od zialu. ani jeho narodenie ma nezmenilo. strasne sa bojim uz aj o svoj zivot. cloveku moze cvaknut a uz tu nie je. tento tyzden odmietol pomocnu ruku najlepsi kamarat a dnes aj brat. neviem ako dalej. neviem ako mam zaplatit najom kde byva syncek. vyhodia ich na ulicu asi. ako velmi sa len da …som si pokazil zivot. a bojim sa . velmi sa bojim. prosim vas pomozte mi niekto….

    #3839

    Michal Moravek
    Účastník (Participant)

    Ahoj, ono je ťažké prestať s hazardným hraním, ale keď chceš, tak to ide aj po 20tich rokoch hrania. Ja som si prehral tiež všetko a nevidel som cestu z toho kruhu von. Až po pokuse o samovraždu som našiel zmysel. Prišiel som síce o tri končatiny, ale tak to muselo byť. Musel som sa ponaučiť takýmto spôsobom, aby som sa zmenil. Neviem, či ty už si na svojom dne, ale ak áno, tak to musíš chcieť zvládnuť najprv ty a nežiadať o pomoc tých, ktorí o tomto probléme menom závislosť nevedia nič okrem problémov, ktoré prináša. Musíš sa chcieť ísť liečiť pod dohľadom odborníkov, sám to podľa mňa nezvládneš, závislosť je silnejšia. A ešte jeden názor, tieto problémy, ktoré máš, teraz nevyriešiš ako závislý, lebo my závislí máme chorobné myslenie a pokiaľ nezačneš abstinovať, nedopadne to dobre ani pre jednu stranu.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)

Na odpovedanie na túto tému musíte byť prihlásený.

Načítava sa…